Site Survey

Wij houden van een grondige aanpak voor het ontwerpen van een wireless netwerk. Veducon is dan ook o.a. Ekahau Certified Survey Engineer en Certified Wireless Network Expert.

Doeltreffende voorbereidingen voor uw netwerk.

In de praktijk zien we vaak dat er onvoldoende aandacht besteed word aan het ontwerpen van een Wi-Fi netwerk. Door simpelweg wat Wi-Fi zenders op te hangen verwacht men een goede dekking en een performant netwerk. De ervaring is dat, mede door de afhankelijkheid en groei van netwerk devices, er meer komt kijken bij een design. Wij nemen naast dekking vele andere parameters in ogenschouw bij het ontwerp. Denk hierbij aan de eisen van applicatie, gebruikersbehoeftes en de toepassing van de meest geschikte oplossing zoals cloud managed of on-premises hardware.

Hoe wordt uw netwerk juist ingericht?

Vanuit de eisen en wensen gaat Veducon een ontwerp maken voor uw netwerk infrastructuur. Dit ontwerp wordt in een zogenoemde APoS (access point on-a-stick) gevalideerd. Hierbij wordt het geselecteerde Cisco AP model op lokatie geplaatst met dezelfde paramaters zoals deze uiteindelijk zal worden toegepast in het productienetwerk. Deze aanpak geeft de beste controle van het ontwerp waarbij indien nodig het design kan worden aangepast. een succes voor de uiteindelijke uitrol. Na implementatie volgt een nameting waarbij eventuele finetuning kan plaatsvinden. 

Waarom kiezen voor Veducon?

Wij...