Vacatures

Cisco Netwerk Infrastructuur

Een netwerkinfrastructuur is dé ruggengraat van uw bedrijfsnetwerk. Een solide design en juiste productselectie in het Cisco portfolio is essentieel voor een betrouwbaar fundament.

Cisco Netwerk infrastructuur

Spectrum Analyse

In het geval van een Wi-Fi netwerk, analyseren en inventariseren wij alle storingsbronnen die werken in dezelfde frequentie als uw Wireless netwerk. We zoeken naar oplossingen en voorkomen op deze manier verstoringen met uw Wi-Fi netwerk.

Wi-Fi Design & Survey

Ook verzorgt Veducon uw Wi-Fi surveys. Dit kan predictive op basis van een plattegrond of als pre-deployment survey. Hierbij wordt met speciale soft- en  hardware op locatie het radiosignaal op verzwakkingen, signaalsterkte, reflectie en overlap ingemeten met behulp van het type access point wat geïmplementeerd gaat worden. De meetgegevens helpen bij het ontwerpen van een optimaal werkend draadloos netwerk. Wilt u onze volledige stappen van Wi-Fi design & survey bekijken klik dan hier.

Aanschaf Apparatuur

Veducon zorgt voor de aanschaf van alle apparatuur, licenties, subscriptions en SMARTnet bij een gecertificeerde Cisco Distributeur. Naar wens verzorgt Veducon ook het onderhoud en het pro-actief beheer. Elke klant met een managed dienst krijgt hiervoor een op maat gemaakt portal.

Configuratie

Veducon configureert uw (draadloos) netwerk en zorgen dat het perfect werkt. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met uw systeem en/of netwerkbeheerder die wij tegelijkertijd een training on-the-job geven. Zo leert uw beheerder al tijdens de configuratie hoe alles tot in detail werkt. In het geval van een managed dienst blijft Veducon verantwoordelijk voor wijzigingen in uw netwerk.

Wij zetten ideeën om in vooruitstrevende oplossingen.

Met automation realiseren wij maatwerkoplossingen. Hierbij wordt het mogelijk om bijvoorbeeld repeterende en tijdrovende operationale activiteiten te automatiseren. Dit resulteert in een uniforme configuratie in uw netwerk, wat ten goede komt aan het dagelijks beheer en waarmee de kans op netwerkstoringen verkleint wordt. Voor diverse (retail)klanten heeft Veducon o.a. Cisco Meraki API portals gebouwd waarbij het mogelijk wordt om zonder diepgaande technische kennis eenvoudig netwerken te migreren naar Cisco Meraki. We maken graag tijd vrij om samen met u de mogelijkheden te bespreken en uw eigen ideeën verder uit te werken.   

Uitgelicht Project

Hogeschool Leiden

Site Survey, Cisco Prime & Support Consultancy

Openbaar internet aanbieden als publieke instelling brengt meerdere uitdagingen met zich mee. Hogeschool Leiden is een van de instellingen waar Veducon het Wi-Fi netwerk heeft geoptimaliseerd.

Waarom kiezen voor Veducon?

Wij...

Bedankt voor je aanmelding!

Je bent aangemeld voor Veducon Empower ’24, we houden je via het ingevulde emailadres op de hoogte! 

Aan kalender toevoegen

Bedankt voor je sollicitatie!

Bedankt voor het solliciteren. We zijn enthousiast om je beter te leren kennen. We nemen snel contact met je op!

Contact

De Wel 4G
3871 MV Hoevelaken

Opdrachtgevers