Connecting knowledge to the network.

Wij verbinden onze gespecialiseerde technische netwerkkennis- en ervaring aan uw netwerk met als resultaat een betrouwbare netwerkinfrastructuur. 

Duidelijke en zorgvuldige aanpak.

Met onze enthousiaste en deskundige netwerk en automation engineers willen we graag naar een succesvolle netwerk implementatie toewerken. Een eerste stap in dit proces is het uitvoeren van een inventarisatie van eisen en wensen die gesteld worden aan het nieuw te implementern netwerk. Het ontwerpen en implementeren is een vervolgstap die continue getoetst wordt aan deze gestelde eisen. Uw netwerk is de ruggegraat van uw bedrijf en moet daarom vanaf het begin een solide basis bieden voor uw business technology.

Wij werken met een deskundig team.

Onze gecertificeerde engineers zijn deskundig en experts in hun deelgebied van Cisco networking. De certificeringen zijn zowel vendor specifieke- als vendor neutrale certificeringen, waaronder: CCSI, CWNE, CCNA, CCNP, CCIE, ECSE.  

Onze Partners.

Ons Verhaal.

Veducon is groot geworden door klein te blijven. Als team met sterk technische networking skills hebben we bewezen een goede partner te zijn voor onze enterprise klanten. Dit bereiken we o.a. door onze klantgerichte instelling en door snel te anticiperen op veranderende eisen van de netwerk infrastructuur.   

Onze Services.

Cisco Netwerk Infrastructuur

Een netwerkinfrastructuur is de ruggengraat van uw bedrijfsnetwerk. Een solide design en juiste productselectie in het Cisco portfolio is essentieel voor een betrouwbaar fundament.

Cisco Managed Services

Onze managed services omvatten een scala aan diensten gebundeld in een serviceovereenkomst. Aangezien iedere klant uniek is, stemmen wij onze dienstverlening af op uw wensen in een maatwerk SLA.

Wi-Fi Design & Survey

Wij houden van een grondige aanpak voor het ontwerpen van een wireless netwerk. Veducon is Ekahau Certified Survey Engineer (ECSE) en Certified Wireless Network Expert (CWNE).

Cisco Meraki Camera's

Intelligente Cisco Meraki camera-oplossingen bieden niet alleen betrouwbare en hoogwaardige beveiliging, maar verhogen ook de efficiëntie van uw bedrijfsactiviteiten. Ontdek onze intelligente Meraki camera-oplossingen

Intelligente Cisco Meraki camera-oplossingen bieden niet alleen betrouwbare en hoogwaardige beveiliging, maar verhogen ook de efficiëntie van uw bedrijfsactiviteiten.