Vacatures

Cisco Meraki Camera's

Slimme Cisco Meraki camera’s kunnen bedrijven waardevolle inzichten bieden over klantgedrag, verkeerspatronen en meer. Door de gegevens die door deze camera’s worden verzameld te analyseren, kunnen bedrijven weloverwogen beslissingen nemen die hun activiteiten verbeteren.

Intelligente Cisco Meraki camera-oplossingen:
Verhoog de efficiëntie van uw bedrijfsactiviteiten.

Intelligente Cisco Meraki camera-oplossingen bieden niet alleen betrouwbare en hoogwaardige beveiliging, maar verhogen ook de efficiëntie van uw bedrijfsvoering. Met geavanceerde functies zoals geautomatiseerde alerts, live feeds en analyses kunt u operationele knelpunten identificeren en aanpakken, wat leidt tot een verhoogde productiviteit en betere besluitvorming. Bovendien zijn deze camera’s gemakkelijk te implementeren met behulp van Veducon’s API Portals en te beheren via onze Managed Services, waardoor u tijd en kosten bespaart op onderhoud en upgrades. Ontdek onze intelligente Meraki camera-oplossingen.

Elimineer dode hoeken

Dode hoeken kunnen een groot probleem vormen Meraki-camera's lossen dit probleem op door gebruik te maken van geavanceerde technologieën, zoals 360 graden draaibare camera's, waardoor de camera's een volledig beeld van de ruimte kunnen vastleggen zonder enige dode hoeken. Hierdoor krijgt u een veel beter beeld van de camera locatie en kunt u snel en adequaat reageren.

Eenvoudige implementatie

Ons op maat gemaakte portal voor de eenvoudige implementatie van Cisco MV-camera's is een van de belangrijkste aspecten van onze dienstverlening bij Veducon. Met ons portal kunnen wij snel en gemakkelijk uw camera's installeren, configureren en beheren.

Maak het plaatje compleet

De Cisco Meraki MV-camera's zijn ontworpen om naadloos te integreren met andere Meraki-apparaten, wat betekent dat u met onze oplossing profiteert van een naadloze en gecoördineerde werking van al uw apparatuur. Dit maakt het gemakkelijk om uw infrastructuur te beheren, uw apparaten te monitoren en uw bedrijfsactiviteiten veilig te houden.

Voor elk vraagstuk; een juiste camera.

Zoekt u naar de beste Cisco Meraki-camera voor uw bedrijf? Het selecteren van de juiste camera kan een uitdaging zijn, omdat er veel verschillende modellen en functies zijn om uit te kiezen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste camera voor uw organisatie.

Voor elk vraagstuk;
een juiste camera.

Zoekt u naar de beste Cisco Meraki-camera voor uw bedrijf? Het selecteren van de juiste camera kan een uitdaging zijn, omdat er veel verschillende modellen en functies zijn om uit te kiezen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste camera voor uw organisatie.

Toepassing van de camera

Wij bespreken samen het doel van de camera. Wilt u de camera gebruiken voor beveiliging, verkeersmonitoring, of iets anders? Het doel/ locatie van de camera zal van invloed zijn op het type camera dat u kiest en de functies die u nodig hebt.

Juiste schaalbaarheid

Wij houden rekening met de schaalbaarheid van uw nieuwe systeem. Als uw bedrijf groeit, wilt u mogelijk meer camera’s toevoegen. Wij zorgen ervoor dat de Meraki-camera’s die wij selecteren kunnen worden uitgebreid en geïntegreerd met andere systemen.

Vereiste functies

Samen bespreken we welke functies belangrijk zijn voor uw bedrijf, zoals resolutie, lenskeuze, nachtzicht, connectiviteit en opslag. Wij kiezen samen een camera die aan deze eisen voldoet.

Beveiliging en privacy

Cisco Meraki-camera’s voldoen aan uw beveiligings- en privacyvereisten. Cisco Meraki biedt beveiligingsfuncties zoals WPA2-Enterprise beveiliging en VPN-connectiviteit, zodat uw gegevens veilig blijven. 

Vraag vandaag nog
een demo aan!

Als u geïnteresseerd bent in de Meraki MV-camera’s en de funcionaliteiten wilt zien, kunt u het beste een persoonlijke demo aanvragen. Tijdens de demo kunt u de camera’s met eigen ogen bekijken en vaststellen of ze geschikt zijn voor uw specifieke behoeften.

U krijgt de demo van:

Frank Vergeer

CEO & Eigenaar

Bedankt voor je aanmelding!

Je bent aangemeld voor Veducon Empower ’24, we houden je via het ingevulde emailadres op de hoogte! 

Aan kalender toevoegen

Bedankt voor je sollicitatie!

Bedankt voor het solliciteren. We zijn enthousiast om je beter te leren kennen. We nemen snel contact met je op!

Contact

De Wel 4G
3871 MV Hoevelaken

Opdrachtgevers